Train the Trainer

Wij hechten veel belang aan de ontwikkeling van spelers. Om betere spelers op te leiden, hopen wij ook andere trainers en coaches te inspireren tot het levenslang leren. Door het organiseren van workshops, lezingen, demotrainingen,… hopen we enerzijds een stukje van onze expertise over te brengen op een interactieve manier. Anderzijds hopen we door deze interactie op zoek te gaan naar nieuwe ideeën, inzichten,… Wederzijdse ontwikkeling staat met andere woorden centraal.

In onze interactieve workshops word jij als trainer uitgedaagd om jezelf in vraag te stellen. We trachten alle trainers te inspireren om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ook komt er een stuk know-how aan bod waar jullie mee aan de slag kunnen.
Geen éénrichtingsverkeer, we willen samen groeien! Als trainer ben je eeuwig student.

BOOST YOUR TALENTS!

Wat is talent? Hoe herken je een talent? Hoe verloopt de ontwikkeling en welke invloeden kan jij als begeleider hierop uitoefenen? 

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op enkele relevante thema’s binnen de hedendaagse talentontwikkeling. Vanuit een wetenschappelijk oogpunt achterhalen we welke aspecten maken dat een kind zich ontwikkelt en hoe deze ontwikkeling kunnen begeleiden. Bij dit alles verliezen we de praktische toepassing niet uit het oog: je krijgt heel wat tips & tricks mee naar huis waar je meteen resultaat kan mee boeken!

Ben jij benieuwd naar een nieuwe manier van opleiden? Hou onze Facebookpagina en website in het oog!

Wil je graag weten hoe onze eerste workshop is verlopen? Lees er meer over op onze blog!

Blijf op de hoogte en volg onze ontwikkelingen online!

Workshop/lezing/demo-training/… op je club? Contacteer ons via de contact pagina.